lunes, 1 de octubre de 2012

GOOGLE DRIVE


GOOGLE DRIVE
Què és Google Drive?
 
Google Drive és una eina que ens ofereix google per desar, editar, comentar, compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup. Amb Google Drive podem crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul entre d'altres tipus de documents. Permet treballar en equip, alhora i al mateix document i d'aquesta manera veure els canvis en temps real i així etiquetar-los de manera que puguem localitzar-los amb facilitat dins l'espai anomenat My drive, que el diferenciarem de l'espai Shared with me que és on aniran a parar els documents que els altres comparteixen amb mi. Cal destacar que Drive també permet guardar tot tipus de documents.

A classe vam començar a practicar amb els següents exercicis:

  • En primer lloc vam crear i compartir un document de text. Entre les companyes del grup vam triar un tema, aquest va ser els ordinadors portàtils i a partir d’allà totes anàvem fent els diferents apartats de manera organitzada.
 
  • En segon lloc  vam fer la  presentació amb les seves diapositives corresponents. 

  • I per últim el formulari on-line. Realitzant unes preguntes sobre el tema tractat i ho em publicat tot, per tal que les nostres companyes de classe puguin respondre-les.


 Aquí os deixo la presentació que tracta sobre els ordiandors


No hay comentarios:

Publicar un comentario