lunes, 24 de septiembre de 2012

Què és una Webquest?

Què és una Webquest?


Una WebQuest és una metodologia d'aprenentatge enfocada a la investigació fonamentalment en els recursos que ens proporciona Internet. Bàsicament és una exploració dirigida, que culmina amb la producció d'una pàgina Web, on es publica el resultat d'una investigació que incita als alumnes a investigar, potencien el pensament crític, la creativitat i la presa de decisions. Contribueixen a desenvolupar diferents capacitats portant així als alumnes a transformar els coneixements adquirits.

Aquest model d'aprenentatge dota als professors de les eines necessàries per usar les tecnologies de la informació des d'una perspectiva educativa, desenvolupant les seves pròpies idees en relació amb el tema que estiguin ensenyant. El model WebQuest ajuda al professor a planejar i a estructurar l'ensenyament d'una manera creativa on estiguin clares les tasques.



A la pàgina web "www.edu3.cat" podem observar un seguit de recursos audiovisuals d'interès per a les escoles dividits en diferents temàtiques o assignatures. 
És una pàgina dirigida directament per a professors, amb informació i recursos d'interès sobre la seva assignatura. 

Aquest vídeo presenta la proposta de treball col·laboratiu que duu a terme el cicle 
superior de primària del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat, amb la webquest de les constel·lacions zodiacals.
  Edu3.cat











No hay comentarios:

Publicar un comentario