miércoles, 17 de octubre de 2012

USOS EDUCATIUS DELS BLOGS


USOS EDUCATIUS DELS BLOGS

 

IDEES PRINCIPALS:




Què és un blog? És un mitjà de comunicació que pot contribuir a enriquir les interaccions entre els alumnes i entre aquests i el professor per afavorir aprenentatges actius. També permet establir comunicació amb altres persones. Els podem diferenciar de les webs tradicionals perquè permeten als lectors interactuar amb l'autor d'altres blogs que parlen del mateix tema. Serveixen per exposar i per intercanviar idees.

Què és la web 2.0? És una nova web basada en comunitats, on els usuaris són els creadors dels continguts, on per damunt de tot hi ha comunicació. Els usuaris creen i organitzen els continguts i per tant, s'estableix una estructura de la informació més horitzontal i democràtica.


Què és la blogosfera? És el terme amb al qual s'agrupa la totalitat de weblogs.On els blogs esta n connectats per mitjà d'enllaços, comentaris, etc. Un conjunt de comunitats ben diverses de persones que     conversen, que comparteixen unes pautes i patrons de  comportament que possibiliten la comunicació de manera global .

No hay comentarios:

Publicar un comentario