lunes, 5 de noviembre de 2012

DESCRIPCIÓ



DESCRIURE A UNA COMPANYA. 


Després de que la Rosa Soler ens expliqués el tema de la descripció la vam posar en pràctica i aqui os deixo la meva que li vaig fer a la meva companya Victoria Vila. 




VICTORIA.
 
Ella és la Victoria Vila,  va néixer a Barcelona l’any 1992. Morena de cabell i blanca de pell. Ulls marrons i llavis gruixuts. Alta i esvelta.
Viu a Esplugues de Llobregat encara que no descarta algun dia marxar cap a Galícia on està el seu estimat poble. On passa tots els estius unes setmanes. No te cap germà, per tant és la reina de la  seva casa. Esquerpa si no la coneixes, i molt molt simpàtica una vegada tractes amb ella. La seva manera de ser i de fer  la fa diferent a la resta, la seva manera de parlar la fa especial i a l’hora de fer riure no hi ha qui la guanyi. Pateix molt per tots aquells als que estima i passa de la gent que no li pot aportar re. Responsable i alhora desordenada. Sincera. Amable. Xafardera però sense ser barroera. No calen més exemples solament hi ha que conèixer-la tal i com es.
Quan te temps lliure surt amb les amigues. Te parella però és amant de les discoteques. És la reina de la pista. També veu el futbol i el seu equip és el Reial Madrid. No fa cap mena d’esport, encara que anar de compres sigui l’activitat que més practica.  Visitar altres ciutats i cultures li agrada molt. Sobretot anar a la muntanya, ella mai te fred, els pantalons curs els du fins novembre si cal.  Ella és un món.
Estudia Educació Infantil perquè li encanten els nens petits així com ensenyar i aportar tot el que sap i aprèn. Encara que cantar no sigui el seu fort.
Per lo poc-molt que la coneixo és una noia encantadora i estic molt contenta d’haver pogut estar amb ella. 





Exposició fotogràfica

Després d'haver realitzat la descripció cada u la de la seva parella i haver triat la fotografia, vam arribar a classe i vam fer una exposició en la qual havíem de penjar per les parets la fotografia que haviem fet a la nostra companya, i un per un sortir a explicar el significat de la fotografia i què voliem expressar i transmetre a través d'ella.
Durant l'exposició es va tenir molt en compte aspectes com el color de la fotografia, el lloc on estava feta i el fons que tenia al darrere, la intenció, si hi sortien elements innecessaris, l'emmarcat, etc.



No hay comentarios:

Publicar un comentario